2020102113115294188  
 
 
Adidas
Asics
Nike
Reebok
CEP - Kompressziós kiegészítõk
KT Tape
Ajándékutalvány
Made in Run
Éves Klubtagsági Kártya

Gyorskereső

   
  Made In Hírek 10.2 13/03/18
Made in Hírek 10.1 - 13/02/25
Made in Hírek 10.0 - 13/02/14


Feliratkozás hírlevélre
Asics katalógusok


III. DEBRECENI FUTÓKARNEVÁL

2014. augusztus 16-17.
 
 
1. nap


ŐRÜLT FUTÁS

Időpont: 2014. augusztus16. 11 óra

Táv: kb. 8,5 km

Kategóriák: egyéni és csapatverseny

Helyszín: Erdőspusztai Arborétum, 4002 Debrecen, Fancsika u. 93/a.
 
Megközelíthető: autóval vagy kerékpárral vagy 30-as busszal Bánk felé, a Diószegi-Panoráma útkereszteződéstől balra kb. 300 méterre található.
(GPS koordináták: 47.487080, 21.718265)

A verseny rendezője: Debreceni Kilométerek Sportegyesület

Társrendező: Hajdú Rendészeti Sportegyesület
 


 

Az Őrült Futás igazi erőpróba, klassz buli, jó csapatépítő versenyszám, tele érdekes akadályokkal, kihívásokkal, néhol meglepetésekkel várja a futókat.

Debrecentől kb. 5 km-re található Erdőspusztai Arborétumban kerül ismét megrendezésre a kétnapos Debreceni Futókarnevál. Az első nap Őrült Futás, a második nap a Terep-félmaraton kerül megrendezésre.
A versenyzők 15 hektáros természetvédelmi területen, botanikai ritkaságok között, egy gondozott parkban futhatnak. Az arborétumban elsősorban a különböző földrajzi térségekben őshonos, lombos, fenyő- és cserjefélék találhatók. 1978-as kialakításakor 1200 fenyő, lomb és cserje csemetéjét ültették el. A 3 km hosszúságú erdei tanösvény mutatja be a táj élővilágát. A védett környezetnek köszönhetően nem csak gondosan ápolt változatos növényzettel, hanem gazdag rovar,- madárvilággal, kisebb gerinces állatokkal, emlősökkel, kétéltűekkel is találkozhat a látogató. A parkban két kisebb tavacska, kilátótorony és szabadtéri erdészeti kiállítás tekinthető meg. A természeti arculathoz jól illő Tájház, bemutatóterem 1982-ben épült. A létesítmény a látogatóknak nem csupán botanikai, és tájképi élményeket kínál, hanem a kiállításai révén a táj népének életmódjával, gazdálkodási emlékeivel, botanikai, rovartani, madártani ritkaságaival és régészeti leleteivel is alkalom nyílik megismerkedni.


Családok számára kétnapos kirándulási lehetőség, amíg apa vagy anya fut, a gyerekek gyönyörű környezetben, jó levegőn kellemesen eltudják tölteni az időt a tó partján található játszótéren, amely minden játékát fafaragók készítették el.


Néhány érv amiért érdemes eljönnöd a Debreceni Futókarneválra:

  1. Amatőr vagy profi futóként is találhatsz magadnak megfelelő versenyszámot és futás fajtát.
  2. Csodás erdei környezetben, tiszta levegőn mozoghatsz.A futás útvonalai az arborétum különleges helyeire vezetnek el, ahová látogatóként nem juthatsz el.
  3. Egy komplett sporthétvége: vasárnap Őrült Futás, hétfőn Terepfutás.
  4. Ha elég bátor, felkészült és kitartó vagy egy hétvégén akár két érmet és két pólót is szerezhetsz!
  5. Hozd el a családodat is, szurkoljanak Neked a jó levegőn, pihenjenek  egy gyönyörű környezetben!
  6. Érdemes néhány napot városunkban töltened, hiszen a Debreceni Virágkarnevál az ország egyik legnagyobb szabású rendezvénye. Európában egyedülálló virágkompozíciók mellett színvonalas szórakoztató proagramok, koncertek, táncelőadások, kiállítások és gyerekprogramok várják a látogatókat.
 
 
 
Kezdőlap   Rólunk   Szállítási és vásárlási feltételek   Webshop   Klubtagság   Versenyek   Akció   Kosár   Kapcsolat   

2012 © madeinrun.com minden jog fenntartva

Cimkék: futócipő NIKE ADIDAS ASICS REBOOK