2020112322453216588  
 
 
Adidas
Asics
Nike
Reebok
CEP - Kompressziós kiegészítõk
KT Tape
Ajándékutalvány
Made in Run
Éves Klubtagsági Kártya

Gyorskereső

   
  Made In Hírek 10.2 13/03/18
Made in Hírek 10.1 - 13/02/25
Made in Hírek 10.0 - 13/02/14


Feliratkozás hírlevélre
Asics katalógusok


„Egy cipőben a Made in Run-nal” – Legyél Te is Klubtag!

 

 

Ahogy a mondás is tartja, Kolumbusz tettében sem az volt az igazán nagy dolog, hogy eljutott Amerikába, hanem, hogy elindult..! Mi az indulásban segítünk, hogy a célba érkezés tényleg igazi öröm legyen! Kiváló cipőben, kiváló kiegészítőkkel, remek árakon!

 


Klubtagjaink – kedvező árainkon túl – további 17-25%-os kedvezménnyel vásárolhatnak, emellett csak ők részesülhetnek az időszakos akciók során nyújtott, extra engedményekből! A „Made in Run – VIP” szolgáltatás keretében első kézből kapnak tájékoztatást azokról a versenyekről, amelyeken klubtagként szintén alacsonyabb nevezési díj ellenében indulhatnak.

 

Mindezen kedvezmények mellett, a hazai és külföldi, profi, valamint amatőr futóvilág híreiről, érdekességeiről, eseményeiről klubtagsági hírlevél formájában külön is tájékoztatást nyújtunk!

 

 

Akár egyéni vásárlóként érkezel hozzánk, akár egy sportegyesület tagjaként, amennyiben az első vásárlás alkalmával jelzed felénk Klubtagsági szándékodat, 1 éven keresztül minden vásárlásod során részesülsz a kiemelt, klubtagsági kedvezményekből.
Fuss Te is a „Made in Run”-nal, és élj a kedvezmények lehetőségével!

 

 
 
 
Kezdőlap   Rólunk   Szállítási és vásárlási feltételek   Webshop   Klubtagság   Versenyek   Akció   Kosár   Kapcsolat   

2012 © madeinrun.com minden jog fenntartva

Cimkék: futócipő NIKE ADIDAS ASICS REBOOK