2020102112244850720  
 
 
Adidas
Asics
Nike
Reebok
CEP - Kompressziós kiegészítők
KT Tape
Ajándékutalvány
Made in Run
Éves Klubtagsági Kártya

Gyorskereső

   
  Made In Hírek 10.2 13/03/18
Made in Hírek 10.1 - 13/02/25
Made in Hírek 10.0 - 13/02/14


Feliratkozás hírlevélre
Asics katalógusok

Zárul az előnevezés a 4. Borvidék Félmaratonra!

Elkezdődött a visszaszámlálás! Április 30-án zárul a 4. Borvidék Félmaraton előnevezése. Ha biztos helyet és egyedi rajtszám feliratot szeretnél magadnak a pokol kapujában, még nem maradtál le semmiről. Április 30-ig még beállhatsz az előnevezettek sorába, ezt követően már csak a helyszínen lesz lehetőséged nevezni. A megrázó élményt garantáljuk! Nevezz elő a www.borvidekfelmaraton.hu oldalon!


bővebben>>


Borvidék Félmaraton After Party a Flip, Flop & the Flyers zenekarral

Ne feledd, hogy a kilométerek legyőzése után egy hatalmas buli vár a Bodri Pincészetnél, a Flip, Flop & the Flyers zenekarral. Itt Rock & Roll kíséretében megkóstolhatod a borászat különleges borait és ínyenc grill ételeit. Hogy biztosan ne maradj le semmiről, foglalj előzetesen asztalt az alábbi elérhetőségek valamelyikén:


bővebben>>


Mi mindenre jó egy Borvidék Félmaraton rajtszám?!

Gyere el a verseny napján a Mézeskalács Múzeumba, mutasd fel a rajtszámod, és ingyen Tiéd a belépő! Nagyszerű aktív pihenés: miközben futáskor leamortizálod az izmaidat, mi az agytekervényeidet vesszük igénybe. Csak győzd magadba szívni a rengeteg mézeskalács szépségét, a gyertyák, mézeskalácsok, cukorkák készítésének tudományát és az ősi családi eszközök hangulatát. Ha pihennél egy kicsit, többszörösen díjazott kerthelyiségünkben megteheted egy pohár frissítő, egy kávé vagy egy fagyi mellett (igen, van szék is, ha a lábaid már fáradtak).


bővebben>>


Sík terepű futóverseny a hét domb városában, mesés környezetben: II. DÖKE-Félmaraton

Egyéni- és váltóverseny, abszolút és kategóriás értékelés, emblémázott póló, egyedi befutóérem, hangulatos futópálya, chipes időmérés, fényképpel és időeredménnyel ellátott oklevél, névre szóló rajtszám, tészta-parti, frissítés. Ott a helyed!


bővebben>>
 
 
 
Kezdőlap   Rólunk   Szállítási és vásárlási feltételek   Webshop   Klubtagság   Versenyek   Akció   Kosár   Kapcsolat   

2012 © madeinrun.com minden jog fenntartva

Cimkék: futócipő NIKE ADIDAS ASICS REBOOK